archive about

όχι στην καταδίκη πριν την δίκη.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο μικρών αδελφών από την Ορεστιάδα, τα οποία πούλησαν οι ίδιοι οι γονείς τους, όπως ομολόγησε η μητέρα, ενώ όλη η Ελλάδα τα έψαχνε μετά την ψευδή δήλωση εξαφάνισής τους

έγραφαν τα ΜΜΕ στις 8/6

Μία εβδομάδα αργότερα μάθαμε τί έγινε και η πραγματικότητα ήταν χειρότερη, αλλά ο πατέρας αθώος.

Στην εκδοχή του ατυχήματος συγκλίνουν τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο των δύο παιδιών, που βρέθηκαν νεκρά μέσα σε ασανσέρ, ακατοίκητου κτίσματος, στο κέντρο της Ορεστιάδας.

Η τελική απόφαση για το τί έγινε και ποιος ευθύνεται είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης, αλλά φανταστείτε μία όχι απίθανη παραλλαγή της ιστορίας.

Ας πούμε ότι η μητέρα, αντί να πει ψέματα ότι ο πατέρας τα πούλησε, είχε πει ότι τα παρενοχλούσε σεξουαλικά. Ο υπουργός κ. Χατζηγάκης θα ήθελε να ανακοινωθεί το όνομά του ως παιδεραστή; Και ας πούμε ότι τα παιδάκια δεν τα έβρισκαν για τον Α ή Β λόγο. Πιθανότατα, η δικαιοσύνη χωρίς στοιχεία που να στηρίζουν την υπόθεση αυτή θα τον αθώωνε, θα αδυνατούσε όμως να βγάλει από πάνω του την ταμπέλα του παιδεραστή. Ταμπέλα με την υπογραφή του Υπ. Δικαιοσύνης.

Θα θέλατε το παιδί σας να μεγαλώσει σε ένα κόσμο όπου μπορεί μετά από 20 ή 30 χρόνια να βρεθεί σε μία τέτοια θέση χωρίς να φταίει; Επειδή ο γείτονας ή η πρώην γυναίκα του τον μισούν ή είναι τρελοί;