archive about

LogicDIS CRM (το χρησιμοποιούν οι ίδιοι;)

Έρχεται ένα mail στο gmail account μου. Αποστολέας crm@logicdis.gr, τίτλος "Δείτε πιο καθαρά την επιχείρησή σας με τα Πληροφοριακά Συστήματα της LogicDIS" κενό body και ένα attachment 1.8MB (που δεν άνοιξα). Τον αποστολέα δεν τον ξέρω, το θέμα για το οποίο επικοινωνεί μαζί μου δεν είναι προσωπικό. Άρα δύο περιπτώσεις: SPAM ή λάθος.

Απαντώ με mail:

Θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε πώς και πότε ζήτησα να μου στέλνετε προσφορές και πληροφοριακό υλικό από την εταιρεία σας.

Από όσο γνωρίζω, δεν σας έχω δώσει την άδεια να μου στέλνετε παρόμοιο υλικό μέσω e-mail και δεν έχω κάποια επαγγελματική σχέση μαζί σας που θα δικαιολογούσε κάτι τέτοιο.

Θα περιμένω διευκρινίσεις,

Παναγιώτης Βρυώνης.

2 μέρες και απάντηση καμία. Επικοινωνώ τηλεφωνικά. "Θα σας απαντήσουμε με mail σε 5 λεπτά" (εγώ ζήτησα να είναι με mail). Τίποτα.

Περνάει το ΣΚ, περνάει η Δευτέρα. Τηλεφωνώ πάλι σήμερα. Μία ευγενική κοπέλα μου λέει "δεν είναι κάποιος που θα μπορούσε να σας βοηθήσει εδώ, θα κρατήσω μύνημα και θα επικοινωνήσουν". Ρωτάω το όνομά της. "Κάνει κάποια διαφορά;" "Ναι, ξέρετε και την προηγούμενη φορά δεν ρώτησα το όνομα και τώρα δεν ξέρω να σας πώ με ποιον είχα μιλήσει...". "Θα σας καλέσουμε σε 5 λεπτά".

Πραγματικά σε 5 λεπτά με καλεί ο κ. Δολιτσάνος (υπέυθυνος του call center αν κατάλαβα καλά). Ρωτάω τα ίδια. - Μάλλον έχει γίνει λάθος, υπάρχει ένα λογιστικό γραφείο Παναγιώτης Βρυώνης στην Κέρκυρα. - Λογικό. Από που όμως πήρατε το λάθος email; - Ξέρετε είναι πολλά κανάλια επικοινωνίας, μπορεί για παράδειγμα να είναι από την ICAP ή από κάποιο συνεργάτη μας ή καοιον πωλητή μας. - Το καταλαβαίνω. Αν όμως είναι από την ICAP πείτε μου με ποιον να επικοινωνήσω εκεί γιατί αλλιώς θα αρχίσω να λαμβάνω παρόμοια mails και από άλλους. - [...] αφού μου λέτε ότι δεν έχει σχέση με κάποιο επαγγελματικό ΑΦΜ, δεν θα είναι από την ICAP. - Ωραία, τότε από που είναι; Φαντάζομαι ότι αφού πουλάτε CRM κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο να το ξέρετε. - Δεν είναι τόσο απλό ξερετε. Είναι πολλά κανάλια, [...] Μπορούμε όμως (και το έχουμε ήδη κάνει) να αφαιρέσουμε το mail σας ώστε να μην βρεθήτε σε αντίστοιχη θέση. - Ευχαριστώ. Δεν έχω βρεθεί σε κάποια "θέση", απλά λαμβάνω χιλιάδες spam mails και δεν περίμενα μία εταιρία όπως η δική σας (λύσεις CRM, εισηγμένη στο ΧΑΑ) να μου στερήσει και αυτή ένα ακόμη λεπτό από την ζωή μου.

Κάπου εκεί κλείσαμε. Ο κ. Γλιτσάνος πολύ ευγενικός, ήρεμος, πολιτισμένος δεν έχω κανένα παράπονο.

ΑΛΛΑ: Έχω βγάλει 2 πιθανά συμπεράσματα για την LogicDIS: ή με το CRM δεν τα πάνε πολύ καλά ή στέλνουν SPAM.

(έλαβε κανείς άλλος το ίδιο mail;)