archive about

podsafe λύρα;

Η Σοφία ψάχνει για podsafe μουσική με λύρα:

Ψάχνω podsafe μουσική με λύρα κρητική και λύρα ποντιακή (εμφανώς όχι και τα δύο μαζί αλλά αν σας βρίσκονται δεν λέω όχι - πολύ θα ήθελα να ακούσω ένα τέτοιο εγχείρημα).

Να συμπληρώσω ότι και εγώ θα ήθελα πολύ ελληνική μουσική ή μουσική από ελληνικά συγκροτήματα που να μπορώ να παίξω στο podcast μου.

Ελληνικά συγκροτήματα, ξυπνήστε! Αντί να περιμένετε πότε κάποια δισκογραφική εταιρεία θα σας κάνει συμβόλαιο και να κρέμεστε από τα @@ των άλλων, ανεβάστε την μουσική σας σε κάποιο site όπως το Podsafe Music Network ή το MySpace και διευκολύνετε έμας τους podcasters να σας διαφημίσουμε (= δώστε μας τα τραγούδια σας σε μορφή MP3 με το ελεύθερο να τα παίζουμε στις εκπομπές μας!). Αν αρέσει η μουσική σας, συμβόλαιο ξε-συμβόλαιο, θα έχετε τουλάχιστον πολύ κόσμο στα live σας...

(Hint για όσους ακολουθήσουν την ιδέα: Πηγαίνετε στο SYNC.GR, πιάστε μας, έναν έναν τους podcasters και στείλτε μας από πού μπορούμε να κατεβάσουμε τα κομμάτια σας. Επιμένω ότι το Podsafe Music Network είναι η πιο βολική λύση για όλους.)