archive about

έτοιμος

Η βαλίτσα νομίζω ότι είναι έτοιμη. Laptop, κάμερα, φωτογραφική, 2 ipods, καλώδια, adaptors, κ.λ.... Νομίζω και μερικά ρούχα... :-)

Πρωί πρωί πετάμε με Ελίνα για Αγγλία για προσωπικές δουλειές. Σάββατο πρωί εγώ συνεχίζω για Λας Βέγκας, για το MIX07. Φοβάμαι ότι όσο θα είμαι στην Αγγλία η σύνδεσή μου με το Internet θα είναι περιορισμένη -οπότε απαντήσεις σε emails, approval σχολίων που έχουν κολλήσει για moderation κ.λ. ίσως να αργήσουν σημαντικά.

Από την στιγμή που θα είμαι Αμερική φαντάζομαι ότι θα υπάρχει σύνδεση στο ξενοδοχείο (και ελπίζω Wifi παντού...) και θα μεταδίδω όσο πιο τακτικά μπορώ -stay tunned.

Στο ενδιάμεσο, όποιος ασχολείται με podcasting, ίσως να ρίξει μία ματιά στο GigaVox Audio Light, μοιάζει να είναι κάτι σαν πλατφόρμα για podcasting αλλά δεν προλαβαίνω να το δοκιμάσω. Όποιος δει περί τίνος πρόκειται, αν έχει όρεξη ας στείλει ένα audio comment στο radio@vrypan.net.

Α, και σχετικά με τις επιφυλάξεις του Calacanis να δώσει συνέντευξη στο WIRED, διαβάζω ότι η λύση βρέθηκε: θα την ηχογραφίσουν και θα μπορεί να θέλει να την βγάλει και αυτός ως audio στο internet.