archive about

πετάω σε μερικές ώρες (πάλι)...

Δεν έχω κάνει podcast, δεν έχω ανεβάσει πράγματα στο REC (on), υπάρχουν πολλά emails που δεν έχω απαντήσει κ.λ. Ο λόγος είναι ότι είμαι εδώ και αρκετές μέρες στο δρόμο.

Ξεκινάμε από την προηγούμενη Πέμπτη που μέχρι το βράδυ βρισκόμουν στο κλειστό του taekwondo (έτσι γράφεται;) για να ετοιμάσουμε το studio του pasok web radio για το συνέδριο. Παρασκευή, Σάββατο εκεί μέχρι αργά για το Συνέδριο. Κυριακή ύπνος. Δευτέρα τρώω όλη την μέρα ετοιμάζοντας ένα video με "behind the scenes" από το Συνέδριο, αλλά το iMovie τρώει κάποια φρίκη και το τελικό export έχει ασυγχρόνιστο ήχο με εικόνα και για αυτό δεν το έχω ανεβάσει ακόμη.

Τρίτη πρωί αεροδρόμιο και πετάμε για Κάρπαθο μαζί με Παπανδρέου (κυρίως για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τον σμηναγό Ηλιάκη που σκοτώθηκε έξω από την Κάρπαθο πριν από ένα χρόνο). Τετάρτη απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα.

Είναι 6 το πρωί και μαζεύω πράγματα γιατί σε λίγες ώρες πετάω για Γλασκώβη (το έμαθα χθες το απόγευμα) για το 7o Civicus World Assembly. (Από Σκωτία θα πρέπει να ανεβάσω και ό,τι έγραψα στην Κάρπαθο -ελπίζω)

Έχω αργήσει... Ακόμη κοιμάμαι σχεδόν και ίσως να μην βγάζουν πολύ νόημα αυτά που γράφω...

Ακολουθήστε με αν θέλετε στο Twitter, αλλιώς subscribe στο feed μου για να ενημερωθείτε όταν θα ανεβάσω κάτι νέο.

Α, η συλλογή υπογραφών για το blogme.gr νομίζω ότι πάει καλά, μπράβο μας. Επίσης, πλησιάζει το Greek Blogger Camp 07, αν δεν έχετε κανονίσει ακόμη, προλαβαίνετε!