archive about

Greek Blogger Camp 07 - υπέροχο!

Το πρώτο Greek Blogger Camp τελείωσε. Έγινε στην Ίο, το Σαββατοκύριακο 2-3/6/2007.

Ξεκινήσαμε λοιπόν Σάββατο πρώι και φτάσαμε στην Ίο το μεσημέρι. Είχαμε όλοι δωμάτια στο πολύ όμορφο Ios Palace στον Μυλοπότα κάτι που διευκόλυνε πολύ. Διευκόλυνε γιατί ο καθένας είχε την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει αλλά από την άλλη ήμασταν όλοι στον ίδιο περίπου χώρο. Το αποτέλεσμα είναι όλοι να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με όλους και οι συζητήσεις να κινούνται από ανέκδοτα και "σε ποιά μπαρ πήγατε χθές", μέχρι συγκρίσεις blogging platforms, κοινωνιολογικές αναλύσεις της bloggόσφαιρας, το μέλλον του Internet κ.λ.

Ο χώρος, ενέπνευσε σε όλους μας την χαλαρότητα των διακοπών σε ελληνικό νησί -βερμούδες, μαγίο, μπύρες και χαμογελαστές φάτσες!

Οι δύο καλεσμένοι από το εξωτερικό, ο Matt και o Steve αποδείχθηκαν πολύ καλές επιλογές και εκτός από ενδιαφέροντες ομιλητές ήταν και πολύ καλή παρέα!

Για εμένα ήταν ένα υπέροχο τριήμερο από το οποίο αποκόμισα πολλά. Ευχαριστώ την Ψιλικατζού, τον Καλτσόβρακο, τον Πάνο, την Βάλια, τους Wiggler, τον Δημήτρη, την breathe και όλους τους υπόλοιπους με τους οποίους μιλούσα επί δύο μέρες αλλά είμαι ανίκανος να θυμηθώ nicknames και blogs (sorry, είμαι ο πλέον ανίκανος να συγκρατήσω ονόματα, πόσο μάλλον nicknames, οι υπολογιστές νομίζω ότι έχουν οδηγήσει ολοκληρωτική ατροφία κάποια μέρη της μνήμης μου :-) [2]

Και βέβαια, τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε στον Στέφανο που τα οργάνωσε όλα! [1]

Φωτογραφίες θα βρείτε στο Flickr.

-- [1] Η φωτογραφία αυτού του post είναι από το photostream του. [2] ...αλλά θα τα προσθέσω εδώ καθώς θα κάνω restore το backup του μυαλού μου.