archive about

user generated TV?

Έχω αναφέρει κατά καιρούς ότι η μητέρα μου (Χριστίνα Βρυώνη) μετά από κάθε ταξίδι που πηγαίνει κάθεται και δημιουργεί ένα video/ντοκυμαντέρ για το μέρος που πήγε (όλα στον υπολογιστή της, χωρίς κάποιο επαγγελματικό εξοπλισμό) . Αυτό γίνεται DVD και καταλήγει σε φίλους και συγγενείς.

Σκέφτηκα ότι θα είχε ενδιαφέρον να ανεβάσω αυτά τα video στο internet και ξεκινάω από το πιο πρόσφατο. Είναι τα αποσπάσματα από το ταξίδι της σε Ινδία και Νεπάλ, τον Απρίλιο που μας πέρασε. Το συγκεκριμένο video είναι για Βαρανάσι (γνωστό και ως Βεναρές) και Κατζουράχο.

Αν θέλετε μπορείτε να το κατεβάσετε και σε μεγαλύτερη ανάλυση για να το δείτε στον υπολογιστή σας, επιλέξτε "select format" και μετά "Download playing" κάτω από το video.

Προσπαθώ να καταλάβω αν θα σας ενδιέφερε να ανέβουν και τα υπόλοιπα (έχουμε από Εκουαδόρ, Αμαζόνιο και Νησιά του Πάσχα, μέχρι Ιαπωνία) και σε τί μορφή θα τα προτιμούσατε ιδανικά. Η διαδικασία απαιτεί ώρες transcoding, uploading κ.λ., μην την κάνω άδικα! Μήπως θα το θέλατε σε DivX; Μήπως σε μικρά εβδομαδιαία 10λεπτα;

Γενικά, κάθε παρατήρηση ή σχόλιο, ευπρόσδεκτο -σίγουρα θα τα διαβάσει και η ίδια :-)