archive about

που είναι οι συναρπαστικές geeky ειδήσεις;

Είναι λίγο βαρετά τα πράγματα στο gadget/geeky/web μέτωπο. Δεν έχουμε αυτές τις συνταρακτικές ειδήσεις ή τον ενθουσιασμό ενός νέου gadget. Κάτι όπως Gmail [1], εξαγορά του Youtube από την Google, η παρουσίαση του iphone/iphone 3G, το twitter, τα Flickr και del.icio.us και οι εξαγορά τους από το Yahoo! κ.λ. Δεν έχουμε τέτοια νέα τελευταία. ΟΚ, περιμένουμε το Android -αν και ουσιαστικά το έχουμε δει. Περιμένουμε νέα laptop από την Apple, αλλά δεν θα συγκλονίσουν τον κόσμο της τεχνολογίας.

Είναι το τίμημα που πληρώνουμε γιατί βιαζόμαστε να τα δοκιμάσουμε όλα αυτά μόλις εμφανιστούν και τώρα πρέπει να περιμένουμε και τον υπόλοιπο κόσμο να τα συνηθίσει; Ή είναι θέμα γενικής κούρασης, ίσως και αποτέλεσμα της οικονομικής ύφεσης; Ή απλά έχω χάσει την επαφή μου; Ή εγώ έχω βαρεθεί και υπηρεσίες ή gadgets που άλλοτε θα με ενθουσίαζαν τώρα μου μοιάζουν βαρετά;

Εσείς τί νέα υπηρεσία ή gadget είδατε που σας ενθουσίασε τον τελευταίο καιρό;

-- [1] "1 GB mailbox, free!" (την ώρα που άλλοι έδιναν 80MB). Συζητήσει για το αν έχουν νόημα οι διαφημίσεις μέσα στο email, τί θα γίνει αν βγει από beta κ.λ.