archive about

Έκλεισαν όλα τα ελληνικά site υποτίτλων

v4.e-go.gr - Έκλεισαν όλα τα ελληνικά site υποτίτλων.

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο αντιπαθητική στους καταναλωτές της. Η ΕΠΟΕ (που "έκλεισε" τα sites) ενεργεί για λογαριασμό των Εταιριών-Μελών της που είναι στην Ελλάδα μεταξύ άλλων οι Audiovisual, Videosonic, Προοπτική, Odeon, Σπέντζος και στο εξωτερικό οι Columbia, Universal, Warner Bros, Paramount.

Να θυμάστε πόσο αντιπαθητικές είναι οι δράσεις τους την επόμενη φορά που θα δείτε κάπου το όνομά τους. Ας συνδέσουμε το όνομά τους στο μυαλό μας και του κάθε καταναλωτή με δικαστικά μέτρα κατά ανθρώπων που με μεράκι μεταφράζουν τα έργα τους, με αστυνόμευση στο internet και κλείσιμο sites.

Α, και κάτι άλλο. Αν είσαστε γραμμένοι σε διάφορα newsletters τους, διαγραφείτε και φροντίστε να διαγραφούν και οι φίλοι σας. Αν μπορείτε, στείλτε τους ένα email εξηγώντας γιατί αποφασίσατε να μην λαμβάνετε πια ενημέρωση από την εταιρεία τους. (δώστε π.χ. το link στο άρθρο του e-go ή αυτού του post)

update:Τα μέλη της ΕΠΟΕ, μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.epoe.hr1.gr/gr/members.php update #2: Δημιούργησα και το σχετικό facebook group. update #3: Αξίζει πραγματικά να σημειώσετε το παρακάτω σχόλιο: Να θυμίσω ότι τα παιδιά είχαν φτιάξει και υπότιτλους από ελληνικά σίριαλ για ανθρώπους με προβλήματα ακοής..