archive about

επιστολή προς την ΕΠΟΕ

Ως ΠΕΛΑΤΗΣ των εταιρειών που είναι μέλη της ΕΠΟΕ διαμαρτύρομαι έντονα για την απόφασή σας να κινηθείτε νομικά εναντίον των sites με ελληνικούς υπότιτλους. Ίσως ο νόμος να σας δίνει αυτό το δικαίωμα. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι η κίνησή σας αυτή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ το brand των εταιρειών-μελών σας. Στο μυαλό μου τα ονόματά τους έχουν πλέον συνδεθεί με αστυνόμευση του Internet και διώξεις εναντίον ανθρώπων που με μεράκι ασχολούνται με τα προϊόντα τους. Η κίνησή σας στερεί και από χιλιάδες ανθρώπους με προβλήματα ακοής την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ελληνικές σειρές και ταινίες με υπότιτλους -τους υπότιτλους που χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα δημιουργούσαν και διένειμαν τα sites εναντίον των οποίων κινηθήκατε νομικά. Σας ζητώ να επιτρέψετε να λειτουργούν ελεύθερα τα sites με υπότιτλους. Δώστε μου τρόπους να αγοράζω τις ταινίες και τις σειρές που με ενδιαφέρουν μέσω Internet. Τότε θα δείτε ότι στην πραγματικότητα τα sites υποτίτλων προσθέτουν αξία στα προϊόντα που πουλάτε.

Το κείμενο αυτό συμπλήρωσα στην φόρμα επικοινωνίας της ΕΠΟΕ. Σας καλώ να κάνετε το ίδιο. Ελπίζω ότι αν λάβουν αρκετές παρόμοιες διαμαρτυρίες θα αρχίσουν να βλέπουν αλλιώς το θέμα.

Σχετικά posts για όποιον δεν έχει παρακολουθήσει την υπόθεση: - Έκλεισαν όλα τα ελληνικά site υποτίτλων - Μερικές ακόμη σκέψεις για την υπόθεση με τα sites υπότιτλων.