archive about

βρέχει, χειμώνιασε

Βρέχει, χειμώνιασε και εγώ έχω ανάγκη από διακοπές. Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος τον τελευταίο καιρό. Όχι μόνο από την δουλειά, αλλά και από την γενικότερη αίσθηση γύρω μου -πολλή αρνητική ενέργεια, από τα blogs μέχρι τον κόσμο στον δρόμο.

Ακόμη και αυτό που θα μπορούσε να είναι πηγή θετική, η αντίδραση των μαθητών αισθάνομαι ότι χάνει τον δρόμο του, την γνησιότητά του και την ειλικρίνειά του.

Ρίχνει καρεκλοπόδαρα τώρα. Αλήθεια, αν μεγαλώσεις σε ένα μοντέρνο σπίτι με διπλά τζάμια, θα έχεις την μνήμη του θολωμένου τζαμιού στο οποίο αρχίζουν και σχηματίζονται σιγά-σιγά σταγόνες, στο οποίο μπορείς να κάνεις σχήματα με το δάχτυλό σου; Μάλλον όχι.

Ευτυχώς, υπάρχουν και κάποιοι που είναι σε τελείως διαφορετική φάση.

Όπως ο Δημήτρης που κηνυγάει ένα όνειρο. Το έχω ξαναπεί, πιστεύω ότι η transifex είναι μία ιδέα που μπορεί να πάει πολύ μακρυά.

Και η Ελίνα, που τρέχει αυτές τις μέρες με το χριστουγεννίατικο bazaar του ez art studio -να περάσετε αν σας ενδιαφέρουν τα χειροποίητα πράγματα, ο χώρος είναι όμορφος και τα πράγματα, μου είπε η Ελίνα, πολύ ωραία.

Το μόνο δημιουργικό που έκανα εγώ αυτές τις μέρες είναι ότι αναβάθμισα το wordpress σε 2.7. Σημαντικές βελτιώσεις και επιτέλους ξαναπαίζει το flash uploader για εικόνες, που η αναβάθμιση του flash σε version 10 είχε "σπάσει".

Μιλάμε βρέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τώρα...