archive about

ένα γρήγορο status update...

Διάφορα.

Η Ελίνα έλειπε μερικές μέρες εκτός Ελλάδας, οπότε εγώ το έριξα στα "σκληρά": Geeky documentaries (έγραψα για το RevolutionOS, είδα και το Pirates of Silicon Valley που έχει ένα ενδιαφέρον, αν σκεφτεί κανείς ότι πλέον και ο Gates έχει αποσυρθεί από την microsoft και ο Jobs από την Apple) κ.λ.

Έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο και το επόμενο version του urlBorg. Δεν θα έχει πολλές νέες δυνατότητες για τον χρήστη, αλλά έχω ξαναγράψει όλο το engine από πίσω ώστε να είναι πολύ πιο γρήγορο και σταθερό και να μπορώ να προσθέσω νέες δυνατότητες πιο εύκολα. Διόρθωσα και μερικά bugs στην version που είναι live. Γενικά, βλέπω ένα αυξημένο ενδιαφέρον για την υπηρεσία, όλο και περισσότεροι χρήστες την χρησιμοποιούν.

Α, έστησα και το παλιό (πλέον) MacBook Pro και έχει αναλάβει πλέον χρέη server στο σπίτι.

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την προεδρία Obama. Ελπίζω ότι θα καταφέρει αρκετά πράγματα. μικρές ενδείξεις όπως αυτή είναι ενθαρρυντικές :-)

Η Ελίνα μου έφερε γυρνώντας το iWork 09, το οποίο δεν έχω προλάβει όμως να δοκιμάσω. Δυστυχώς το iLife 09 δεν είχε βγει ακόμη, αυτό το περιμένω με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.