archive about

newsletter@vrypan.net

Κάποιοι φίλοι με ρωτάνε κατά καιρούς από που μπορούν να ενημερώνονται για τα πράγματα που συμβαίνουν στην τεχνολογία, το web και τα web startups.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές και καλές πηγές, όπως τεχνολογικά blogs στα αγγλικά και τα ελληνικά. Αλλά αν μέσα στην πίεση της καθημερινότητας δεν έχεις τον χρόνο να ψάχνεις και να διαβάζεις δεκάδες άρθρα την μέρα, είναι συχνά δύσκολο να κρατήσεις επαφή με τον χώρο.

Για αυτό και αποφάσισα να κάνω το newsletter@vrypan.net: ένα εβδομαδιαίο newsletter με τις ειδήσεις που ξεχώρισα εγώ την εβδομάδα που πέρασε. Το κύριο κριτήριο είναι τί θεώρησα εγώ ενδιαφέρον ή σημαντικό, με λίγα λόγια, μπορεί πράγματα που άλλοι θεωρούν σημαντικά να μην είναι μέσα και πράγματα που είναι μέσα, πολλοί να μην τα θεωρούν σημαντικά.

Επίσης, αν είσαι ένας από αυτούς που περνάνε όλη τους την μέρα διαβάζοντας techmeme, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα βρεις κάτι νέο.

Η αποστολή θα γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ, δίνοντας υλικό για το Σαββατοκύριακο και ο σχεδιασμός θα είναι αρκετά απλός ώστε να εμφανίζεται αξιοπρεπώς και σε μικρές οθόνες, όπως του κινητού σου.

Όπως και να έχει, υποψιάζομαι ότι κάποιοι θα το βρείτε ενδιαφέρον.

Για να γραφτείς, πηγαίνεις στο newsletter.vrypan.net.