archive about

ftiaxto.gr update (Νοέμβριος)

Ο Νοέμβριος ήταν ένας πολύ γεμάτος μήνας για το ftiaxto.gr.

Τα στατιστικά του site ήταν και πάλι ανοδικά με τα pageviews να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το 1 εκατομμύριο και τους μοναδικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τις 120 χιλιάδες και τον ήδη υψηλό χρόνο παραμονής στο site να παραμένει πρακτικά σταθερός. Αναλυτικά:

Μέσα στον Νοέμβριο έγινε επίσης και η επίσημη ανακοίνωση της χειροτέχνικα 2013 που θα γίνει 19&20 Ιανουαρίου στο The Hub.

xeirotexnika banner

Παρά την κρίση, οι θέσεις των εκθετών έχουν ήδη συμπληρωθεί (υπάρχουν ελάχιστες διαθέσιμες), δείγμα ότι η προηγούμενη Χειροτέχνικα όχι μόνο άφησε θετικές εντυπώσεις στους εκθέτες, αλλά τους βοήθησε σημαντικά στις πωλήσεις τους.

Πολύ θετικά είναι και τα μηνύματα από το μέτωπο των χορηγών. Το τσάι Lipton είναι χορηγός. Οι Εκδόσεις Ψύχαλου, όπως και η Husq­varna Viking είναι υποστηρικτές. Παραλληλα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους για την δεύτερη θέση χορηγού, καθώς και για την θέση του μεγάλου χορηγού της έκθεσης.

Αν και έχει περάσει μόνο ένας μήνας και κάτι από την μέρα που ανοίξαμε το eshop, οι παραγγελίες δείχνουν να αυξάνονται με ρυθμούς που μπορεί να μας αναγκάσουν να δουλεύουμε υπερωρίες μέσα στα Χριστούγεννα -αλλά αυτά είναι ωραία προβλήματα :-) Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο μεγάλος αριθμός παραγγελιών από πελάτες εκτός Αθήνας, κάτι που μάλλον δείχνει ότι στις περιοχές αυτές οι φίλοι των crafts, αλλά και οι επαγγελματίες, αναζητούν τρόπους να προμηθευτούν υλικά και εργαλεία που δεν είναι διαθέσιμα σε τοπικά καταστήματα.

Αν έχετε φίλες/φίλους που ασχολούνται με τα crafts, πριν τους αγοράσετε δώρα Χριστουγέννων, ρίξτε μία ματιά στο ftiaxto.gr. Όσο για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή χειροτεχνίες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας, δείτε την σελίδα ftiaxto.gr/χριστούγεννα που θα ανανεώνουμε τακτικά!

Χθες, η σελίδα μας στο facebook επέρασε τους 10.000 φίλους και το γιορτάσαμε με έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές από το eshop!

Αλλά αν ενδιαφέρεστε να μαθαίνετε μόνο τα “επειχιερηματικά” νέα του ftiaxto.gr, σας προτείνω να ακολουθήσετε την σελίδα μας στο Linkedin.

Τέλος, είναι μεγάλη χαρά μας να υποστηρίζουμε ως χορηγοί επικοινωνίας μία πολύ όμορφη δράση, “τα πιτσιρίκια στο bar”, αξίζει πραγματικά. Μην ξεχάσετε, το πρώτο τους bazaar διοργανώνεται 15&16 Δεκεμβρίου!

update 5/12/12: το Flora Soft υποστηρικτής της Χειροτέχνικα

banner