archive about

αναζήτηση στο monitor και άλλα.

Όπως ίσως θα παρατηρήσατε, στο monitor υπάρχει εδώ και μερικές μέρες η δυνατότητα αναζήτησης (για την εύρεση... παίζεται). Νομίζω ότι θα φανεί χρήσιμη κάθε φορά που ψάχνουμε "εκείνο το άρθρο που έλεγε για το τάδε" και δεν θυμόμαστε πού το είχαμε διαβάσει. Βέβαια η αναζήτηση θέλει δουλειά ακόμη, π.χ. κάνει διάκριση μεταξύ κεφαλαίων και πεζών καθώς και τονισμένων άτονων. Άρα, είναι άλλο το "Μπλογκ", άλλο το "μπλογκ" και άλλο το "μπλόγκ" -ελπίζω σύντομα να διορθωθεί αυτό ή τουλάχιστον θα βελτιωθεί.

Για όσους θέλουν να "παρακολουθούν" μία συγκεκριμένη λέξη, π.χ. "OpenOffice", υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν τα αποτελέσματα σε μορφή rss. Χρησιμοποιήστε το link με το εικονίδιο "XML" που εμφανίζεται δίπλα στα αποτελέσματα μίας αναζήτησης.

Τέλος, σύντομα θα έχετε την δυνατότητα να λαμβάνετε, αν θέλετε, μέσω email όλα τα posts της χθεσινής ημέρας. (σας ενδιαφέρει;)

Επίσης, αφαιρέθηκε το feed από την wikipedia, αφού όπως παρατηρήσε ο Αστέρης, μπορεί να ήταν RSS feed, αλλά δεν ήταν blog -και συμφωνώ μαζί του. Με την ευκαιρία, να σας παροτρύνω να προτιμάτε να γράφετε τις ιδέες και τις παρατηρήσεις σας για το monitor στα blogs σας ή ως σχόλια κάπου στο blog μου. Ακόμη και αν είναι αρνητικά -δεν παρεξηγούμαι :-) Ο λόγος είναι ότι έτσι δίνετε την δυνατότητα και σε άλλους να πουν την γνώμη τους ή τις ιδέες τους για το θέμα.