archive about

monitor status report

Μπορεί να έχω καιρό να γράψω κάτι για το monitor εδώ, αλλά δεν υπάρχει στασιμότητα :-)

Καταρχήν, θα έχετε παρατηρήσει τις αλλαγές που γίνονται στο design, βήμα-βήμα. Ο στόχος είναι να βελτιώνεται η χρηστικότητα του site, χωρίς να γίνει bloated. Το δεξί μενού, αν και ξανασχεδιάστηκε, δεν μου αρέσει τελικά -μάλλον χρειάζεται κάτι πιο απλό και κατανοητό. Το navigation bar πάνω-πάνω έγινε λίγο πιο απλό. Μικρή αλλά σημαντική αλλαγή είναι η σελίδα βοήθειας που μου επέτρεψε να βάλω κοντά πράγματα όπως η φόρμα υποβολής νέου blog και links για σελίδες προς άλλα sites που μπορούν να βοηθήσουν τον χρήστη του monitor. (Περιμένω περισσότερες παρόμοιες σελίδες, τουλάχιστον από αυτούς που έχω βοηθήσει με mails να λύσουν προβλήματα στα blogs τους -ξέρετε εσείς σε ποιούς αναφέρομαι ;-)

Με χαρά μου βλέπω ότι όλο και περισσότεροι χρησιμοποιείτε τα linkblogs του monitor -μία δυνατότητα που θεωρώ σημαντική για να γίνει ακόμη πιο χρήσιμο το monitor.

Αυτό που έχω αμελήσει και θα διορθώσω ελπίζω σύντομα είναι να προσθέσω τα νέα banners που έχετε φτιάξει (υπάρχουν 8 που περιμένουν εδώ και καιρό, sorry...).

Επίσης υπάρχουν 57 (!) blogs που περιμένουν να προστεθούν (τις τελευταίες 10 μέρες)...

Για τους περίεργους :-) τα στατιστικά του Δεκεμβρίου (μετρημένα με το Google Analytics) δείχνουν 22,199 visits και 65,058 pageviews.