archive about

Text Link Ads

Άκουσα το πρωί (σε ένα podcast καθώς πήγαινα γραφείο...) για τα Text Link Ads. Είναι μία νέα υπηρεσία, παρόμοια με τα Google AdWords που σε πληρώνει για να βάζεις διαφημίσεις στο site/blog σου. Η διαφορά τους είναι ότι πληρώνουν με τον μήνα και όχι με εμφανίσεις ή κλίκ.

Βέβαια, για να πληρωθείς πρέπει κάποιος να επιλέξει το site σου για να βάλει εκεί διαφήμιση. Το καλό για τους διαφημιζόμενους είναι ότι η διαφήμιση εμφανίζεται με μορφή κανονικού link και όχι μέσα σε javascrip/iframe/κ.λ. οπότε αν μη τί άλλο κερδίζεις σε pagerank στο Google και σε άλλα search engines που μετράνε τα links από τρίτα sites (SEOs, σε εσάς μιλάω!!!).

Στα θετικά του κατά την γνώμη μου είναι και το ότι μπορεί να σε πληρώσει βάζοντας τα λεφτά στο PayPal, οπότε γλυτώνεις το κόστος να εξαργυρώσεις μία επιταγή που είναι σε δολάρια. (Αν είναι να πάρω $20 ή $40 και να δώσω τα μισά στην τράπεζα, άστο...)

Αποφάσισα να το δοκιμάσω, δεν ξέρω αν θα έχει αποτελέσματα, αλλά τί χάνω;

Αν σας ενδιαφέρει η υπηρεσία, χρησιμοποιήστε ένα από τα links σε αυτό το άρθρο για να γραφτείτε, για να πάρω και εγώ την "μίζα" μου :-)

Text Link Ads