archive about

"Τέρατα" εναντίον "Καραγκιόζηδων"

Eurovision: Ο (καραγκιόζης) κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει αποφασίσει ότι θα πεταχτεί ως μαϊντανός να απονείμει το βραβείο. Γιατί όπου γάμος και χαρά, η Μαγδάλω (βλ. πολιτικοί) πρώτη. Να είναι εκεί, στις φωτογραφίες, στις ειδήσεις, να χαμογελάει καθώς θα απονέμει το βραβείο. Κάτι σαν σπόνσορας, αλλά με τα λεφτά άλλων.

ΘΕΜΑ 1 - "Η ΚΟΤΑ": Τί γίνεται όμως όταν το πράγμα στραβώνει και πρέπει να απονέμει το βραβείο στα "σατανιστικά τέρατα"; Το βάζει στα πόδια. Κρύβεται. Εξαφανίζεται.

ΘΕΜΑ 2 - "Ο ΓΕΛΟΙΟΣ": Το πράγμα όμως δεν περνάει στα ψιλά. Οπότε ακούμε χθές και την δικαιολογία: "Ο κ. Ρουσόπουλος καθώς πήγαινε να κάνει την απονομή έπιασε την κουβεντούλα με την Άννα και ξεχάστηκε, οπότε δεν πρόλαβε. Ευτυχώς δεν πήγε μαζί του και ο Δ/τής της ΕΡΤ οπότε έκανε εκείνος την απονομή". (Αυτό ακούστηκε μαζί με τα μεγαλόσχημα που δικαιολογούσαν το κόστος της διοργάνωσης: Για να αγοράσουμε τόσο πολύτιμο τηλεοτπικό χρόνο που να έχει θεαματικότητα μεγαλύτερη από τον τελικό του Champions League θα έπρεπε να δώσουμε 10 φορές περισσότερα χρήματα. Το δέχομαι, αλλά σε αυτό τον υπερπολύτιμο χρόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεχάστηκε να βγεί να κάνει την απονομή γιατί είχε πιάσει την κουβεντούλα με το #9; Ας μας έλεγαν ότι έφαγε πολλές φράουλες, τον έπιασε κόψιμο και έφυγε τρέχοντας για την τουαλέτα).

ΘΕΜΑ 3 - "Ο ΘΙΑΣΟΣ": Και να ήταν μόνος του, κάτι θα γινόταν. Αλλά κανένας από τους υπόλοιπους, που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τα δικά μας συμφέροντα, δεν βγήκε να επισημάνει τα παραπάνω. Εξήγηση: Η γελοιότητα και η ανευθυνότητά του τους φαίνονται φυσιολογικές, λένε μέσα τους "τα ίδια κάνουμε και εμείς, να σκάψουμε τον λάκο μας";

Το συμπέρασμα: Μας κυβερνούν μερικοί δειλοί, ανεύθυνοι τύποι που θεωρούν ότι είμαστε ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.