archive about

HelpJet:

Ο Δημήτρης μου είχε πει εδώ και καιρό για την νέα του προσπάθεια, αλλά μου είχε "απαγορέψει" να την παρουσιάσω στο blog μου: "θέλω να δώ πώς θα αποδόσουν τα φυλλάδια που μοιράσαμε και οι καταχωρίσεις στις εφημερίδες της περιοχής". Χθές τελικά πήρα το ΟΚ :-)

Λοιπόν...

Η HelpJet.gr είναι μια νέα εταιρία που έχει σκοπό να παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις. Δημιουργήθηκε από τον Κώστα και το Δημήτρη, το καλοκαίρι του 2006.

Αυτά είναι αυτά που γράφουν στο site τους. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου είναι ότι όταν χαλάσει η βρύση θα φωνάξεις τον υδραυλικό, όταν χαλάσει η ηλ. κουζίνα τον ηλεκτρολόγο και όταν έχει πρόβλημα το PC σου, την HelpJet.gr.

Την θεωρώ γαμάτη ιδέα. Και ξέροντας τον ένα από τους δύο πολύ καλά, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Γιατί ξέρω ότι ή τους έχεις ανάγκη ή ξέρεις πολλοοοοούς που τους έχουν ανάγκη :-) Ή σημειώνετε το HelpJet.gr στα bookmarks σας λοιπόν, ή το στέλνετε σε αυτούς που ξέρετε ότι... θα το χρειαστούν.

(Δημήτρη, πρέπει να βάλετε ένα send-to-friend-box σε εμφανές σημείο!)

Α, έχουν και blog, στο οποίο γράφουν εδώ και αρκετό καιρό τις εμπειρίες τους από τις πρώτες-πρώτες μέρες της εταιρείας. Αξίζει να ρίξετε μία ματιά.