archive about

η συνέντευξη στο "Ε"

Φαντάζομαι ότι αρκετοί θα πέσατε πάνω στην συνέντευξη που έδωσα στο "Ε" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Πρέπει να πώ ότι διαβάζοντάς την δεν με εντυπωσίασα. Είναι περίεργο, όταν σου βάζει κάποιος ένα μικρόφωνο μπροστά σου και αρχίζει και σε ρωτάει διάφορα, είναι δύσκολο να βάλεις σε μερικά δευτερόλεπτα όλες σου τις σκέψεις σχετικά σε τάξη και να τις παρουσιάσεις σωστά αλλά και περιεκτικά...

Ίσως φταίει και το ότι έχω συνηθίσει στο Internet όπου μπορείς να έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι και παράλληλα έχεις πάντα μία δεύτερη ευκαιρία: δεν είπες κάτι σωστά, δεν διευκρίνισες κάτι, μπορείς να πας στα comments από κάτω ή έστω στο blog σου και να εξηγήσεις τί εννοούσες. Στο έντυπο έχει μία και μοναδική ευκαιρία -ό,τι είπες, είπες...

Διάβασα και ξαναδιάβασα το άρθρο προσπαθώντας να καταλάβω τί εντύπωση αποκομίζει κάποιος που δεν με ξέρει καθόλου και πολύ περισσότερο κάποιος που έχει ελάχιστη σχέση με το Internet: νομίζω αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.

Όπως και να έχει ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία και ο Γιάννης Μπογιόπουλος (που πήρε την συνέντευξη) φρόντισε να με διευκολύνει όσο μπορούσε -τον ευχαριστώ πολύ.

Αν ήρθατε στο blog μου με αφορμή το συγκεκριμένο άρθρο του "Ε", θα με ενδιέφερε να ακούσω εντυπώσεις: πατήστε στα "comments" πιο κάτω και αφήστε το δικό σας σχόλιο.

(Ε, οι άλλοι, οι "τακτικοί" επισκέπτες, δεν χρειάζεστε παρότρυνση και επεξηγήσεις...)