archive about

οι χορηγοί του GBC07

Διαβάζοντας το post του Στέφανου για τους Χορηγούς του GBC07, φαντάζομαι ότι κάποιοι θα χαμογέλασαν. Ο vrypan τον έφερε σε επαφή με την Microsoft;;; Όσοι παρακολουθείτε τακτικά το blog αυτο θα ξέρετε ότι δεν είμαι ακριβώς... εεε... χμμμ... φανατικός υποστηρικτής της συγκεκριμένης εταιρείας... :-)

Συχνά τους κατηγορώ για την πολιτική τους και αν και έχω πολλούς υπολογιστές το μόνο σημείο στο οποίο η Microsoft έχει παρουσία είναι σε ένα ξεχασμένο parallels installation στο MacBook Pro μου. Αλλά από την άλλη, όταν κάνουν κάτι καλό, νομίζω ότι αξίζει να το λέμε. Στο ταξίδι μας στο MIX07, όταν του μίλησα για το GBC, ο Πάνος μου είπε ότι θα τους ενδιέφερε να το υποστηρίξουν, κάτι που έκαναν πράξη αναλαμβάνοντας ένα μέρος των εξόδων.

Με δεδομένο ότι ήταν η πρώτη φορά που έγινε μία παρόμοια εκδήλωση, δεν υπήρχε κάποιος τρόπος για να ξέρουν αν θα πετύχει ή όχι, πόσος κόσμος θα είναι τελικά στην Ίο, αν θα αποδειχθεί αποτυχία ή επιτυχία, το ότι δέχθηκαν να είναι χορηγοί, όπως και η OgilvyOne (disclaimer: δούλευα στην OgilvyOne παλιότερα) αξίζει μία αναγνώριση. Εταιρείες είναι και προφανώς κοιτάνε το συμφέρον τους. Αλλά μου αρέσει ότι μεταξύ των επιλογών να αγνοήσουν ένα event για έλληνες bloggers, να το πολεμήσουν ή να το στηρίξουν επέλεξαν το τελευταίο. (Ξέρω π.χ. ότι ο Στέφανος μίλησε και με άλλους που δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον)

Για μία σπάνια φορά στην ζωή αυτού του blog, μπράβο στην Microsoft :-)