archive about

VPRC: σοβαρότητα μηδέν

Έρευνα κάνει λέει το περιοδικό Monthly Review σε συνεργασία με την VPRC, "για το προφίλ των blogger στην Ελλάδα σήμερα".

Ορίστε το email που μου έστειλαν.

ΟΚ, έχετε μεσάνυχτα όχι μόνο για το τί είναι τα blogs αλλά και για το internet. Προφανώς είσαστε ακόμη στην εποχή "με το Word μπορώ να κάνω τα πάντα, να Λόλα, να ένα ερωτηματολόγιο". Άλλοι bloggers μου είπαν ότι το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει 55 (!!!) ερωτήσεις -δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να ανοίξω τα σχετικά αρχεία, ειδικά αφού διάβασα το κορυφαίο

Το ερωτηματολόγιο που λάβατε είναι σε μορφή doc . Ανοίγετε το αρχείο με το όνομα «QBlogs». Σε κάποιο σημείο της οθόνης θα εμφανιστεί ένα τριγωνάκι το οποίο και θα πατήσετε μια φορά.
(άσε που δεν έχω Word).

Τις απαντήσεις μπορούμε λέει να τις στείλουμε με email ή με FAX. Θα δεχθούν απαντήσεις από bloggers μέσω FAX!!! :-) :-) :-)

Αφού το αγνοείτε εντελώς το αντικείμενο, γιατί δεν στέλνατε σε 10-20 bloggers ένα email, "θέλουμε να κάνουμε αυτό, τί θα προτείνατε;" Ή ακόμη καλύτερα, γιατί δεν πληρώνετε ένα από τα παιδιά που έχουν κάνει αντίστοιχες έρευνες στο Πανεπιστήμιο να σας βοηθήσει;

Αν υποψιαστώ ότι με ανάλογο επαγγελματισμό και σοβαρότητα κάνετε και τις υπόλοιπες έρευνες... έλεος!

Σχετικά γράφουν: - arkoudos - exitmusician