archive about

σύντομο update

ΟΚ, πέρασε μία εβδομάδα με αρκετή δουλειά και δεν πρόλαβα να γράψω εδώ.

podcast δεν κάναμε την Δευτέρα (αλλά τελικά ούτε και κάποια άλλη μέρα όπως είχαμε πει), γιατί προέκυψαν έκτακτες υποχρεώσεις που δεν μπορούσαμε να αναβάλουμε.

Από το blog αφαίρεσα το IntenseDebate και γύρισα πίσω στο παλιό καλό σύστημα για σχόλια του wordpress -αλλά πρέπει να δώσω πόντους στο IntenseDebate για το ότι συγχρονίζει τα σχόλια με αυτά το wordpress, οπότε η αφαίρεσή του δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Πρόσθεσα, κάτω από το blog το "social bar", από το friend connect (google). Δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα, αλλά το δοκιμάζω.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε μεγάλη συζήτηση στα τεχνολογικά blogs για τα λεγόμενα "URL shorteners" (όπως το URLBorg), που ξεκίνησε κυρίως λόγω του ότι το bit.ly κατάφερε να μαζέψει $2m από επενδυτές! Αν σας ενδιαφέρει το θέμα, ρίξτε μία ματιά στο άρθρο που έγραψα σχετικά με τις υπηρεσίες αυτές και γιατί μπορεί να έχουν ή να μην έχουν ενδιαφέρον: understanding URL shorteners: compression, power and attention.

Να μην ξεχάσω! Το OpenCoffee απέκτησε την μορφή Μ.Κ.Ο. Νομίζω φυσιολογική εξέλιξη για κάτι που ξεκίνησε πολύ απλά πριν από σχεδόν 2 χρόνια και ωρίμασε αρκετά μέσα σε αυτό το διάστημα.

Α, ανοίξαμε και το blog του pasok web team, που έχει στόχο να παρουσιάζει και να εξηγεί πράγματα σχετικά με το pasok.gr -τεχνικές συμβουλές, οδηγίες και changelog σε ένα βαθμό.

Τα λουλούδια στο μπαλκόνι του σπιτιού μας, έχουν ανθίσει και ο καιρός έχει φτιάξει! Όμορφη μέρα σήμερα!

Καλημέρα!