archive about

update τουρλού

Οι εκλογές δεν με ξάφνιασαν (υπήρχε λόγος που η άδειά μου τελείωσε 3 Αυγούστου...), αλλά σίγουρα μου άλλαξαν διάφορα πλάνα. Τετάρτη απόγευμα βεβαιωθήκαμε λοιπόν -ναι, εγώ ήμουν από αυτούς που έλεγαν μέχρι την τελευταία στιγμή ότι οι εκλογές θα αργήσουν, προφανώς έκανα λάθος.

Την Τετάρτη φύγαμε από το γραφείο κατά τις 2 το βράδυ, κάθισα σπίτι να συνεχίσω την ανάγνωση όσων γράφονται στο internet και να ανταλλάξω μερικά emails, πήγε 5 η ώρα. Ξύπνημα 7, αφού στις 9 είχαμε την συνέχεια της βραδυνής συνάντησης. Δεν διαμαρτύρομαι, οι εκλογές είναι ένα συναρπαστικό project όταν τις ζεις από τόσο κοντά, κάτι που δύσκολα μπορεί να αισθανθεί κάποιος που δεν το έχει ζήσει. Δεν θα έδινα τόσες ώρες και προσπάθεια για κάτι που θεωρώ δουλειά.

Υπάρχει κάτι συναρπαστικό όταν προσπαθείς να πετύχεις κάτι που θεωρείς σημαντικό, κάτι που σχετίζεται με αυτό που θεωρείς "σωστό" γενικότερα. Μοιάζει... (λίγο κοινότυπο; λίγο ουτοπικό; ίσως.) ...αλλά ... πώς έχουν έρθει έτσι τα πράγματα και αισθάνομαι ότι έχω και εγώ ένα μερίδιο σε μία προσπάθεια για να "αλλάξει ο κόσμος"... (Δεν θα σας θυμώσω αν γελάσετε, έχω και εγώ το μερίδιο του κυνισμού που μου αναλογεί, αλλά έτσι αισθάνομαι.)

Ευτυχώς, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πρόλαβα να κάνω το μεγαλύτερο μέρος της αναδιοργάνωσης του "γραφείου" μου στο σπίτι. Τα "παλιά" έπιπλα έφυγαν, αγοράσαμε νέα από το IKEA, συναρμολογήσαμε, περάσαμε καλώδια, κουβαλήσαμε, μεταφέραμε. Τακτοποιήσαμε τα περίπου... 12 computer (+- laptops, VT terms και διάφορες άλλες συσκευές, δίσκους κ.λ.) Ο χώρος "άνοιξε", το δωμάτιο αν και δεν είναι 100% έτοιμο, είναι πολύ πιο ευχάριστο.

NNC (No Name Cast) ίσως να αργήσουμε να κάνουμε αν συνεχίσω σε αυτούς τους ρυθμούς -το πιθανότερο. Θα αργήσω και να δοκιμάσω το twitalytic που δείχνει πολλά υποσχόμενο και για το οποίο άκουσα στο TWiG. Α, και το disqus 3.

Όμως τώρα νυστάζω :-) Καληνύχτα.