archive about

επίσκεψη στο loft2work

Σήμερα πήγα στον χώρο του loft2work. Ήθελα καιρό να πάω και επιτέλους, σήμερα, βρήκα την ευκαιρία να το επισκεφθώ για πρώτη φορά: ένα “secret” workshop με θέμα “Disrupting Banking”.

Host ήταν η Krista Kauppinen από την Holvi, μία Φιλανδική startup που έχει βάλει στόχο να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το banking. (BTW, πριν από 4 μέρες είχαν εκτενείς αναφορές στο techcrunch, το gigaom κ.α.)

Το workshop ήταν ενδιαφέρον και σίγουρα άξιζε τον χρόνο που διέθεσα, τόσο για την γνωρημία με την Holvi και την ευκαιρία να κάνουμε ένα, έστω και σύντομο, brainstorming για το banking, όσο και για την πρώτη γνωριμία με τον χώρο και όσους έτυχε να είναι εκεί την ώρα που πήγα.

Ο χώρος του loft2work είναι απίθανος: ζεστός, φιλόξενος και λειτουργικός, ένας χώρος στον οποίο αισθάνεσαι άνετα να κάτσεις και να δουλέψεις από το πρώτο λεπτό, λες και είναι το σπίτι ενός φίλου στο οποίο έχεις περάσει αμέτρητες ώρες. (Μερικές φωτογραφίες, που μάλλον τον αδικούν).

Εκεί γνώρισα και τον Θάνο και τον Βαγγέλη από την Trebbble που μου μίλησαν με ενθουσιασμό για την εταιρεία τους. Αν ενδιαφέρεστε για mobile app development, ρίξτε μία ματιά στις υπηρεσίες τους.

photo

(*) η φωτογραφία από την είσοδο του loft2work