archive about
Clouds 13°C — Kifissia, GR — #gr #diary #personal

48.

Η χρονιά του COVID-19

Ο προηγούμενος χρόνος ήταν απρόσμενος. Δεν θα έλεγα άσχημος, ειδικά αν το μέτρο σύγκρισης είναι ο προπροηγούμενος ;-)

Τέτοια εποχή πριν από έναν χρόνο είχα στο μυαλό μου ότι αφού έγινα καλά, θα μπορούσα να περάσω το επόμενο διάστημα βγαίνοντας έξω, διασκεδάζοντας, περνώντας καλά. Αντί για αυτό, πέρασα ένα χρόνο working from home, χωρίς πολλά από όσα είχα σκοπό να κάνω. Αλλά δεν έχω παράπονο, πέρασα κι ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι και έναν πολύ ενδιαφέροντα Σεπτέμβριο και λίγο Οκτώβριο -μέχρι που ξανακλειστήκαμε μέσα και να ξαναμπήκαμε στην βαρετή ρουτίνα του lockdown.

Σήμερα που κλείνω τα 48, κάπως έχουν έρθει τα πράγματα και ξεκινάω τον επόμενο χρόνο της ζωής μου με νέα δεδομένα. Μεθαύριο, Δευτέρα, θα είναι η τελευταία μου μέρα στην ChannelVAS, την Πέμπτη θα κάνω την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Και με νέα σχέδια! Σκοπεύω να περάσω μερικούς μήνες χωρίς να δουλεύω. Να κάνω διακοπές, να ασχοληθώ με τον εαυτό μου (να χάσω και τα κιλά που έχω πάρει...), να διαβάσω, να πειραματιστώ με διάφορες τεχνολογίες που θα ήθελα να ασχοληθώ αλλά δεν προλάβαινα, να μιλήσω με κόσμο, να δω φίλους.

Έχω διάφορα στο μυαλό μου, δεν ξέρω με τι από όλα θα ασχοληθώ τελικά, αλλά σίγουρα σκοπεύω να γράφω πιο πολύ εδώ, οπότε όποιος περάνει από δω τακτικά, όλο και κάτι νέο θα βρίσκει :-)