archive about

όλα σε ένα

Από μία άποψη, το blog μου είναι μία περίληψη των πραγμάτων που κάνω, σχολιάζω, παρακολουθώ. Όλα αυτά όμως, δεν φαίνονται σε όσους απλά παρακολουθούν το feed του blog μου. Για παράδειγμα, δεν βλέπουν τα links που προσθέτω στο del.icio.us ή τα άρθρα που διαβάζω στο Google Reader και θεωρώ ενδιαφέροντα. Υπάρχουν ακόμη συζητήσεις που σημειώνω ότι παρακολουθώ χρησιμοποιώντας το co.mments.com, το REC(on) αλλά και το αγγλικό μου blog (που έχω μήνες να ανανεώσω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο...

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν διαφορετικά feeds και αν κάποιος ενδιαφέρεται πολύ, τα βρίσκει ψάχνοντας μέσα στο vrypan.net.

Αποφάσισα όμως να κάνω πιο εύκολη την "παρακολούθηση" για όποιον ενδιαφέρεται. Έφτιαξα ένα feed ενώνοντας όλα τα άλλα (χρησιμοποίησα το FeedBlendr). Αρχικά δοκίμασα με το Yahoo! Pipes αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Μετά "πέρασα" το ενοποιημένο feed από το FeedBurner ώστε να έχω την άνεση να μετακινηθώ από το FeedBlendr σε κάτι άλλο χωρίς να αλλάξει η διεύθυνση του feed και ορίστε!

 vrypan cosmos