vrypan — panayotis vryonis
My blog is a digital scrapbook of ideas, thoughts and personal events. My home is vrypan.net.
Home — Archive: All · English · Greek — RSS Feeds: full feed · other options
#arduino #mini-posts #blogs #howto #howto #gr

hacker/maker culture blogs?

Έχω λίγο βαρεθεί να διαβάζω τα blogs που αναφέρονται σε νέα προϊόντα, τύπου TechCrunch, Gizmodo, που αφιερώνουν σελίδες επί σελίδων στο αν ο Jobs ήξερε το πρόβλημα του iPhone 4 ή αν η Google θα αλλάξει το search box κ.λ. Καλά και αυτά, αλλά μου λείπει το "hacker/maker culture" που παρακολουθούσα από κοντά παλιότερα. Τον τελευταίο καιρό, ψάχνω να ξαναβρώ αυτό ακριβώς το είδος των blogs: που διαβάζοντάς τα μαθαίνω πώς να κάνω κάτι που δεν ήξερα, που μου δίνουν ιδέες για κάτι νέο.

Από ένα σχόλιο στο blog του Λευτέρη, βρήκα το AVR_FREAK's Lab του οποίου δηλώνω πλέον φανατικός αναγνώστης -από τα άρθρα του, σίγουρα ξεχωρίζουν τα σχετικά με το arduino.

Άλλα παρόμοια που θα είχατε να προτείνετε, ελληνικά ή αγγλικά;

Share this post:
The Letter is a newsletter I send out whenever I have something to say or share. It may take a few days, weeks or months for the next one.
Privacy: I hate spam as much as you do, maybe more. I will not share your email with advertisers, etc.